Over ons

De vacaturebank Zaanstreek-Waterland is dé plek waar werkzoekenden en werkgevers samen komen tot een match in de regio Zaanstreek-Waterland. Het innovatieve aan deze vacaturebank is dat het uitgaat van competenties in plaats van alleen de werkervaring en opleidingen die zijn beschreven in traditionele CV’s. Mensen zijn natuurlijk meer dan alleen hun CV! Juist op deze manier komen werkgevers en werkzoekenden tot de beste matches. 

Deze vacaturebank is een initiatief van Gemeente Edam-Volendam, Jongerenloket, Gemeente Oostzaan, Gemeente Wormerland, Werkom, UWV, gemeente Waterland, gemeente Landsmeer, Gemeente Purmerend, het WSP en gemeente Zaanstad.

Dienstverlening

De vacaturebank Zaanstreek- Waterland is een kosteloze dienstverlening, aangeboden door het WSP. In deze vacaturebank heb je als werkzoekende of werkgever zelf de regie, doordat je inzicht krijgt in alle vacatures en profielen en daar zelf ook op kan reageren. Als je vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, kan je contact opnemen met je adviseur (als je die hebt) of via het contactformulier.

Meer informatie

Behoefte aan meer informatie? Raadpleeg dan een van de onderstaande organisaties. Zij helpen je graag verder met je vragen. Om naar de site te gaan, kan je klikken op de knop van die organisatie.

UWV

Heb je vragen over je uitkering? Neem dan contact op met het UWV.


UWV

ZW Werkt Door

Bij ZW Werkt Door kan je ondersteuning en advies krijgen over opleidingen en het vinden van een passende baan.

ZW Werkt Door

Jongerenloket

Ben jij maximaal 27 jaar oud en heb je vragen over leren, werken en inkomen? Dan kan je terecht bij het Jongerenloket.

Jongerenloket

Leerwerkloket

Het Leerwerkloket helpt en adviseert werkenden, werkzoekenden, scholieren en werkgevers op het gebied van leren en werken vanuit de visie Leven Lang Ontwikkelen.

Leerwerkloket

WSP Zaanstreek-Waterland

Voor meer informatie over werkgeversvragen kan je bij het WSP Zaanstreek-Waterland terecht.

WSP Zaanstreek-Waterland

Werkom

Werkom werkt, voor werkzoekenden én werkgevers. Wij zijn het leerwerkbedrijf van de gemeenten Zaanstad en Purmerend. Onze organisatie is vernieuwend en volop in ontwikkeling. Als vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar niet vinden, zorgt Werkom voor verbinding. Dat doen wij in samenwerking met werkzoekenden, werkgevers, maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Werkom

Gemeenten

Nog geen account?
Schrijf je snel in!
Na het aanmaken van een account kan je direct solliciteren en informatie over je uitkering bekijken
Account aanmaken