Over ons

De vacaturebank Zaanstreek-Waterland is dé plek waar werkzoekenden en werkgevers samen komen tot een match in de regio Zaanstreek-Waterland. Het innovatieve aan deze vacaturebank is dat het uitgaat van competenties in plaats van alleen de werkervaring en opleidingen die zijn beschreven in traditionele CV’s. Mensen zijn natuurlijk meer dan alleen hun CV! Juist op deze manier komen werkgevers en werkzoekenden tot de beste matches. 

Dienstverlening

De vacaturebank Zaanstreek- Waterland is een kosteloze dienstverlening, aangeboden door Werkom. In deze vacaturebank heb je als werkzoekende of werkgever zelf de regie, doordat je inzicht krijgt in alle vacatures en profielen en daar zelf ook op kan reageren. Als je vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, kan je contact opnemen met je adviseur (als je die hebt) of via het contactformulier.

Meer informatie

Behoefte aan meer informatie? Raadpleeg dan een van de onderstaande organisaties. Zij helpen je graag verder met je vragen. Om naar de site te gaan, kan je klikken op de knop van die organisatie.

Werkom

Werkom werkt, voor werkzoekenden én werkgevers. Wij zijn het leerwerkbedrijf van de gemeenten Zaanstad en Purmerend. Onze organisatie is vernieuwend en volop in ontwikkeling. Als vraag en aanbod op de arbeidsmarkt elkaar niet vinden, zorgt Werkom voor verbinding. Dat doen wij in samenwerking met werkzoekenden, werkgevers, maatschappelijke organisaties en gemeenten.

Werkom
Nog geen account?
Schrijf je snel in!
Na het aanmaken van een account kan je direct solliciteren en informatie over je uitkering bekijken
Account aanmaken